Oj vad tyst det är här!

Men just nu så händer det inte så mycket på ekonomifronten. Vi har ju fått inledande både min fina man och jag, och nu är det ju en väntan.

Kan ärligt säga att jag har lagt tankarna på vår ekonomi lite på is och lever lite och mår faktiskt rätt bra just nu.

Den fina människan på Kf sa med bestämndhet att vi icke skulle betala på någon utav våra avbetalningar eller skulder, så det finns så mycket pengar kvar. Men jag håller i dem med en dåres envishet. (Dags att betala el, sopor, vatten och tremån.hyra snart) Men det känns bra.

Undrar hur mycket, OM det går igenom, som saneringen blir per månad.

Livet ser ljust ut. Och jag är så tacsam för det!

Just nu är det lugnt.

Det är nog rätt bra. Mycket bergochdalbana blir det ju när man tar tag i en jobbig situation, och sedan väntan på avslag eller inledande är ju också aningens pressad väntan.

Så just nu tillåter jag mig (eller vi oss, rättare sagt) att bara slappna av och njuta av läget som det är just nu.

Ibland får jag bara känslan av att det är för bra. Att jag mår bättre än jag borde och att man inte kan vara glad på alla plan samtidigt. Men samtidigt vill jag ju inte börja att leta fel för att balansera upp det..... Svårt och märkligt dilemma. Jobbar hårt på att intala mig själv att det är helt ok att må bra. Att det till och med är ok att förlora kontrollen lite grann i glädjen och njuta totalt.

Fredag idag. ledig fredag. Men den är fullspäckad ändå. Så nu slänger jag mig in i duschen och tar tag i dagen!

Have hope


Betala inte era skulder.

Det var KFM mycket noga med att säga. Flera gånger faktiskt.

Så vi har inte gjort det. Så denna månad har vi en liten peng över. Det är en ny känsla. Att inte har soprent på kontot efter räkningarna är betalda.

Inser även att jag missat några skulder, tänkte inte ens att det var skulder... Det är ju krediter som vi betalar på och nyttjar och inte har problem med. Alls. Men nu har de problem med oss.

Fick brev från en av dem igår, de vill inte ha oss längre. De lämnar över oss till ett inkassobolag, all kontakt ska ske via inkassobolaget. Ett för mig nytt dessutom så det var ju lite spännande. Jag har inget att säga dem. Än i alla fall.

Så nu är alltså bollen i rullning. Hoppas att ingen ställer sig på tvären. Jag har en jag misstänker kan bli trubbel, men jag har stort förtroende för KFM och jag hoppas så att det är vår tur nu att ha flyt i livet. Det är ta mig faan dags.

Hey ho let´s go

RSS 2.0